Terugblik

Tijdens Vakbeurs Ruimte & Licht 2023 was Expo Houten gevuld met creativiteit en innovatie. En het was een groot succes! In totaal waren er 660 bezoekers en 164 professionals in de stands op de beursvloer. Dat is een recordopkomst! Ruim de helft van de bezoekers beoordeelt de beurs met een 8 of hoger. Blik met ons mee terug (filmpje gemaakt door partner OVLNL).

Landelijke interesse bij de overheid

Professionals uit het gehele land reizen jaarlijks af naar de beurs. Honderden ambtenaren van meer dan 96 verschillende Nederlandse gemeenten toonden dit jaar interesse. Ook waren er afgevaardigden aanwezig van meerdere provincies én Rijkswaterstaat.

Een goedgevulde dag

In ruim 50 stands presenteerden bedrijven en organisaties de nieuwste oplossingen, producten en toepassingen voor een openbare verlichting en techniek.

Ook lieten bezoekers zich tijdens 13 kennissessies informeren over specifieke en direct toepasbare vakkennis over o.a. kleurgebruik, sociale veiligheid en lichthinder.

"Heel divers vanuit alle takken van sport. Ik heb veel kennis opgedaan en veel bijgekletst." Bezoeker editie 2023

Méér (openbare) ruimte en licht

Vakbeurs Ruimte & Licht keert weer terug op 6 juni 2024. Kunt u (net als wij) niet zo lang wachten? Kom dan ook langs tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte op 25-26 september 2024. Licht is één van de negen sectoren die centraal staan tijdens de beurs. Ontdek hoe uw vakgebied een belangrijk onderdeel is van openbare ruimte als geheel. Bezoek is gratis, zoals u van ons gewend bent. Graag tot dan!