Deelname & tarieven

Interessant voor u?

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op Nederlands' grootste vakbeurs voor professionals op het gebied van openbare verlichting en alle technische aspecten in de openbare ruimte.

Op de beursvloer is plaats voor bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten en verkeersregelinstallaties.
Op het gebied van dienstverlening staan er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Luxe kant-en-klaar stand

U heeft de keuze uit een stand van 12m2 of 24m2, voorzien van zwarte wanden, vloerbedekking, electra, lage tafel met stoelen OF hoge tafel met krukken, lunch, gehele dag koffie/thee/frisdrank, WiFi.

U boekt al een 12m2 stand voor €2.350,- (vroegboektarief tot 1 november 2023). Meer weten over deelname? Vul het korte online formulier in. Bent u al overtuigd dat u wilt deelnemen? Boek dan uw stand.