Terugblik

Expo Houten stond op 6 juni opnieuw volledig in het teken van openbare verlichting. Vakbeurs Ruimte & Licht was ook in 2024 weer een groot succes. In totaal waren er 634 bezoekers en 184 professionals in de stands op de beursvloer. Blik met ons mee terug.

Veel interesse bij gemeenten

Professionals uit het gehele land reizen jaarlijks af naar de beurs. Honderden ambtenaren van 86 verschillende Nederlandse gemeenten waren aanwezig. Ook waren er afgevaardigden aanwezig van meerdere provincies én Rijkswaterstaat.

Innovaties en kennissessies

In 60 stands presenteerden bedrijven en organisaties de nieuwste oplossingen, producten en toepassingen voor een openbare verlichting en techniek. Hoofdsponsor voor 2024 was Van Gelder Verkeerstechniek.

Ook lieten bezoekers zich tijdens de kennissessies informeren over specifieke en direct toepasbare vakkennis over o.a. lichtvervuiling, stadsidentiteit en circulair inkopen.

Volledig verzorgd

Netwerken gaat beter onder het genot van een hapje en een drankje. Naast de gratis koffie, thee en fris genoten bezoekers ook van een heerlijke lunch tijdens de beurs, aangeboden door OVLNL, Signify, Nedal Aluminium, Schréder en Normec.

"Fijn dat het een compacte beurs is waar alle disciplines van de OVL bij elkaar staan. Tevens is het goed toegankelijk met het openbaar vervoer. " – Bezoeker editie 2024

Méér (openbare) ruimte en licht

Vakbeurs Ruimte & Licht keert weer terug op 5 juni 2025. Kunt u (net als wij) niet zo lang wachten? Kom dan ook langs tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte op 25-26 september 2024. Licht is één van de negen sectoren die centraal staan tijdens de beurs. Ontdek hoe uw vakgebied een belangrijk onderdeel is van openbare ruimte als geheel. Bezoek is gratis, zoals u van ons gewend bent. Graag tot dan!