Bruisende editie Vakbeurs Ruimte & Licht

"Houden zo, gezellig, sfeervol en het was mogelijk om met alle leveranciers te kunnen praten. Voortreffelijke dag gehad."

"Supergoede beursdag gehad. Geweldig om vakgenoten te ontmoeten, mee te praten en te sparren! Zoveel bezoekers dat ik bijna geen tijd meer had voor de aangeboden lunch."

Beter dan deze quotes van respectievelijk een bezoeker en een exposant van Vakbeurs Ruimte & Licht kunnen we de afgelopen editie niet samenvatten. Op 2 juni stond hal 3 van Expo Houten voor 100% in het teken van openbare verlichting.

De behoefte aan een binnen deze markt sterk afgebakend evenement is erg groot. Beursorganisator ExpoProof gaat daarom niet rommelen aan de heldere positionering door bijvoorbeeld andere markten toe te voegen. "De focus is en blijft op openbare buitenverlichting. Uitbreiding van de beurs gebeurt alleen door het aanbod van exposanten te vergroten en nog meer de diepte in te gaan met het inhoudelijke programma", aldus Jean Paul Boon van ExpoProof. "Wanneer je ruim na sluitingstijd van de beurs, als alles weer wordt afgebouwd, nog op zo veel plekken groepjes exposanten bij elkaar ziet zitten praten, dan weet je dat je een ijzersterk concept in handen hebt. Iedereen heeft nu al zin in volgend jaar!".

De beursdatum van de editie in 2023 is nog even afhankelijk van de beschikbaarheid van de locatie en zal zijn op 6 of op 8 juni. Om terug te kunnen blikken op afgelopen editie maakte Stichting OVLNL een mini-reportage.