Deelname & tarieven

Interessant voor u?

Vakbeurs Ruimte & Licht

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op Nederlands' grootste vakbeurs voor professionals op het gebied van openbare verlichting en alle technische aspecten in de openbare ruimte.

Op de beursvloer is plaats voor bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten en verkeersregelinstallaties.
Op het gebied van dienstverlening staan er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Luxe kant-en-klaar stand

U heeft de keuze uit een stand van 12m2 of 24m2, voorzien van zwarte wanden, vloerbedekking, electra, lage tafel met stoelen OF hoge tafel met krukken, lunch, gehele dag koffie/thee/frisdrank, WiFi.

U boekt al een 12m2 stand voor €2.195,- (vroegboektarief tot 01/01/2023). Meer weten over deelname? Vul het korte online formulier in. Bent u al overtuigd dat u wilt deelnemen? Boek dan uw stand.

Vakbeurs Ruimte & Licht

Contact

Marc de WinterExpoProof

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseer u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Het was een enorm goed georganiseerde beurs. De exposanten doen er alles aan om de bezoeker te voorzien van de nodige informatie.

Bezoeker editie 2022

Supergoede beursdag gehad. Geweldig om vakgenoten te ontmoeten, mee te praten en te sparren! Zoveel bezoekers dat ik bijna geen tijd meer had voor de aangeboden lunch.

Exposant editie 2022

Houden zo, gezellig, sfeervol en mogelijk met alle leveranciers te kunnen praten. Voortreffelijke dag gehad.

Bezoeker editie 2022