TKF Eldtraffic

ELDTRAFFIC®, een totaaloplossing met een eigen filosofie! De inzet van een juiste kabel in relatie tot een toepassing beperkt zich al lang niet meer tot het kiezen uit een standaard catalogus. Opdrachtgevers hebben te maken met een complexe samenhang van factoren die niet alleen van technische aard zijn. Regelgeving, normen en systeemeisen die gebruikelijk zijn in de branche, maar ook verantwoordelijkheid naar de maatschappij eisen gepaste aandacht. Neem daarnaast de aanvullende en voor iedere opdrachtgever specifieke eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit en de keuze van kabel staat ineens in een complexer perspectief.

Met de veelzijdige ELDTRAFFIC® kabels heeft Eldra de juiste balans weten te vinden tussen al deze factoren. De uitstekende relatie met de infrabranche staat ervoor garant dat binnen dit vakgebied steeds breed inzetbare en onderscheidende producten zijn ontwikkeld.
Niet zelden waren ELDTRAFFIC® kabels reden om specifieke regelgeving aan te passen of te ontwerpen.
Het thans beschikbare kabelpakket vormt te allen tijde een totaaloplossing met een geheel eigen filosofie. Deze kenmerkt zich in producten die zich onderscheiden op technisch, milieutechnisch en praktisch vlak. En met deze filosofie als basis worden nog elke dag nieuwe innovatieve producten ontwikkeld die aansluiten bij de ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers.

De onderscheidende technische kwaliteit van ELDTRAFFIC® producten vindt haar basis in het gebruik van hoogwaardige kunststoffen. Het streven is gebruik te maken van op de toepassing afgestemde materialen. ELDTRAFFIC® grondkabels onderscheiden zich primair van standaard kabels door een hoge mate van waterbestendigheid en mechanische sterkte.
Van ELDTRAFFIC® kabels en leidingen voor buitengebruik, zoals bij tijdelijke installaties langs wegen, en bij hoge temperaturen, zoals bijvoorbeeld in masten en aan armaturen, zijn temperatuurbereik, ozon-, UV- en chemische bestendigheid steeds in balans met de omstandigheden.

Aandacht voor het milieu is tijdens productie en levering van het grootste belang. Eldra hergebruikt tijdens productie verkregen afvalstoffen zoals koper en kunststof. Dankzij een doordacht systeem wordt bijvoorbeeld ook spaarzaam omgegaan met koelwater.

ELDTRAFFIC® producten onderscheiden zich van standaard producten door hun recycle-baarheid en herbruikbaarheid. Daarnaast wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van halogeenvrije kunststoffen, waarbij bij afvalverbranding geen Chloor vrijkomt. Dit heeft een gunstig effect op de kosten van afvalverwerking en voorkomt zure regen en dioxinevorming. Ook worden bij grondkabels zuivere materialen ingezet waaruit geen weekmakers in de bodem vrijkomen. ELDTRAFFIC® producten zijn hiermee maatschappelijk verantwoord!

Contact

William Arts
E. info@tkf.nl
T. 0535732255