DEKRA

DEKRA op de Ruimte en Licht.

De ontwikkeling in de verlichtingsindustrie gaat met een hoog tempo en de concurrentie in de markt neemt toe. DEKRA houdt zich dagelijks bezig met de innovaties in de verlichtingsindustrie. Wij helpen u met testen, inspecteren en certificeren van verlichtingstoestellen en randapparatuur. Wij ontwikkelen samen met u een op maat gemaakte aanpak die rekening houdt met uw specifieke vereisten. Het ENEC en ENEC+ keurmerk kunnen u helpen uw producten te onderscheiden van de concurrentie en te voldoen aan de groeiende reeks prestatie vereisten.

Dankzij ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde laboratoria krijgt u toegang tot allerlei markten, waar u zich ook bevindt. Omdat de markt sterk blijft ontwikkelen investeren wij voortdurend in onze eigen kennis en diensten. Voor nieuwe vraagstukken zoals Cyber Security hebben wij onze dienstverlening al ingericht.

Verlichting is een integraal onderdeel geworden van het ontwerp, de contracten en de inrichting van de openbare ruimte. Dit brengt de grote vraag met zichzelf mee hoe veilig zijn al die nieuwe producten en behalen die wel de prestaties die beloofd worden?

Onze laboratoria zijn geaccrediteerd door de Raad voor de Accreditatie (RvA) en kunnen onder andere ENEC, ENEC+, DEKRA-mark, CB, ZHAGA etc certificate diensten verlenen. Wanneer is een verlichtingsproduct veilig en duurzaam? Als deze getest is bij DEKRA natuurlijk.

DEKRA supporting your innovations in lighting through testing, inspection and certification.

DEKRA - Product Testing & Certification

DEKRA werkt al bijna 100 jaar aan het vergroten van de veiligheid van producten en is een van 's werelds grootste experts op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze onafhankelijke specialisten werken voor veiligheid op de weg, op het werk en thuis.

DEKRA test en certificeert wereldwijd consumenten-, industriële-, automotive- en industriële producten, medische hulpmiddelen en producten die worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen.

Met onze slimme oplossingen voor veiligheid en connectiviteit neemt u een voorsprong in een toekomst waarin alle apparaten samenwerken. Dat maakt DEKRA uw partner voor een veilige wereld.

Contact

Jacob Nuesink
E. jacob.nuesink@dekra.com
T. 0889683375