Brimos

We hebben er iedere dag mee te maken, het verkeer. Allemaal willen we van A naar B en eigenlijk het liefst zo snel mogelijk. Vaak reizen we ook allemaal op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld naar ons werk of als we op vakantie gaan. De vraag naar mobiliteit neemt nog steeds toe. Maar de behoefte verandert ook. De oplossing is niet langer meer alleen het voertuig of de weg waar je op rijdt. Mobiliteit als vraagstuk omvat veel meer dan dat, CO2 emissies moeten omlaag, we willen zorgen voor een betere luchtkwaliteit, vermindering van files en een betere verkeersveiligheid.

Brimos speelt hierin een belangrijke rol. Al vanaf 1963 hebben wij als organisatie het doel om de situatie op de wegen zo veilig en duidelijk mogelijk te maken. Met onze uniforme bewegwijzering zorgen wij voor een goede doorstroming van het verkeer en dragen wij bij aan de veiligheid en leefbaarheid op de wegen. Waar het om draait is: uniformiteit en continuïteit in bewegwijzering. Zowel voor automobilisten, fietsers als voetgangers. Dit bevordert de doorstroom van het verkeer en draagt bij aan de veiligheid.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om technisch hoogwaardige en efficiënte oplossingen te leveren. Kwaliteit staat hierbij voorop. Producten die geplaatst zijn moeten in alle omstandigheden werken. Innovatie is voor ons een belangrijk aandachtspunt. De wet- en regelgeving wordt voortdurend veranderd en aangescherpt. Een belangrijke reden voor Brimos om de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden en continu bezig te zijn met vernieuwing.

Wij streven naar totale ontzorging met een compleet assortiment van zowel statische als dynamische borden en ondersteuningsconstructies. Van een eenvoudige flespaal tot bordmasten en portalen met een overspanning van circa 35 meter. Naast de levering van de diverse producten kunnen wij eveneens de plaatsing / realisatie voor u verzorgen. Met een ruime voorraad halffabricaten en moderne productietechnieken kunnen wij ook voor grote vraagstukken snel acteren.

Bij Brimos kunt u terecht voor:

  • Verkeerskundig advies
  • Productie van zowel statische als dynamische borden
  • Ondersteuningsconstructies (masten, portalen, constructiewerkzaamheden etc.)
  • Leveren en plaatsen van verkeersmaterialen
  • Contact