Saled Nederland

Saled is uw leverancier in hoogwaardige, professionele openbare LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Wij zijn ook gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen van een conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Ruim 170 gemeenten in Nederland werken al met onze retrofit oplossingen.

Onze producten
Voor de traditionele PL-L, PL-S, SOX(-E), PL-T en PL-C en TL heeft Saled vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u 1-op-1 kunt overgaan op een duurzame oplossing. Metingen van OliNo tonen aan dat onze producten dezelfde lichtopbrengst en beleving hebben als de conventionele lampen.

Naast de retrofit lampen hebben wij ook plaatoplossingen welke in het conventionele armatuur geplaast kunnen worden. Onze plaatoplossingen maken gebruik van direct drive i.p.v. standaard led driver waardoor deze gedurende de gehele levensduur geen onderhoud behoeft. Onze plaatoplossingen zijn standaard Dali dimbaar en te voorzien van dimregime of smart technology waardoor je alle voordelen van LED kan combineren in uw conventionele armatuur.

Ook hebben wij een armaturen lijn welke ook voorzien is van de unieke direct drive technologie. Op al onze armarturen en plaatoplossingen zit standaard 10 jaar garantie en hebben een levensduur van 250.000 bij L80B50.