Lightwell

Lightwell is een Amsterdamse fabrikant van armaturen en Smart City oplossingen. Dutch Design, Sociaal betrokken, Made in Holland, Innovatief en Open Source vormen de kernwaarden van het bedrijf. Door design te combineren met intelligente verlichtingssystemen heeft Lightwell een prominente plek verworven in de openbare verlichtingsmarkt. Het bedrijf is actief in verschillende Europese landen waaronder Nederland, Oostenrijk en België. Het kantoor in Amsterdam is de uitvalsbasis waar plannen worden bedacht om gemeenten te helpen praktisch invulling te geven aan hun groene en future-proof ambities. En vanuit de fabriek in Lelystad, waar alle armaturen conform de hoogste kwaliteitseisen worden geproduceerd, worden talloze gemeenten bediend.

Lightwell heeft zich ten doel gesteld de samenleving te voorzien van de nieuwste Smart City-ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Zo heeft het samen met Rotterdam de www.cent-r.com ontwikkeld, een modulaire smart city hub. Deze is geschikt voor het laden van elektrische auto's, kan worden uitgerust met milieusensoren en tevens toegang verleent tot o.a. WiFi en eventueel 5G.

Recent is Lightwell ook begonnen met de verkoop en ontwikkeling van losse laadpalen. De kennis die is opgedaan met de CENT-R komt hierbij perfect van pas. Op de beurs wordt het nieuwe merkt waaronder dit gaat gebeuren geintroduceerd.

www.lightwell.eu