Axioma

Enlighting your Business

Axioma is een verlichtingsbedrijf actief in het midden- en hogere segment van de projectenmarkt in de professionele (B2B) sectoren en 100% dochter van de RIDI Group. Axioma is exclusief invoerder van verlichtingsproducten van professionele topkwaliteit - met een totaal aanbod van zowel architecturale verlichting als functionele binnen- en buitenverlichting.

Als verlichtingsspecialist met jarenlange expertise, biedt Axioma naast innovatieve en efficiënte totaaloplossingen, ook haar kennis en expertise aan om bedrijven hierin te ondersteunen. Naast onze RIDI producten zijn we tevens exclusief invoerder van o.a. de bekende merken WE-EF Leuchten, Regent, Unlumited en ES-SYSTEM.

Op de beurs Ruimte & Licht tonen wij o.a. de zeer succesvolle serie schijnwerpers en grondspots van WE-EF Leuchten. Beide armaturenseries zijn standaard beschikbaar in 3 lichtkleuren, maar hebben tevens een Tunable White en Colour Changer (RGBW en RGBA) variant.

Als oplossing voor tunnelverlichting heeft Axioma, als onderdeel van de Duitse RIDI Group, de ijzersterke Survivor in het assortiment.

Contact